Kommunikatör

Med en utbildning inom radio- & tidningsjournalistik och en arbetslivserfarenhet som sträcker sig över ett årtionde jobbar jag med kommunikation och marknadsföring vilket innefattar nyhetsartiklar, reportage, copywriting, sociala medier, redaktörskap för webb, nyhetsbrev, skyltprogram, samt fotografi och videoredigering.

Fotoportfölj: Klicka här

Moderator

Att anta rollen som moderator för event och konferenser är en perfekt blandning för mig med mina färdigheter och erfarenhet som kommunikatör och artist.
   Med en gedigen scenvana, mitt oblyga sätt i nya möten och samtal, samt ett naturligt intresse för ordning och struktur, är uppgiften som moderator ett mycket givande och roligt uppdrag.

Se ett urval av referenser till höger.



"Carolina var en strålande konferencier på scen, man hade kunnat tro att hon inte gjort något annat!"
Per-Henrik Hartmann
VD - Higab AB

-----
"Carolina, du var en fantastiskt duktig moderator på så många sätt, rolig, charmig, tydlig, inspirerande och vänlig. Det var häftigt att se hur du tog fullkomlig kontroll över detta hantverk som moderator. Vi hade aldrig kunnat köpa en mer professionell tjänst!"
Alan Shürer
Stadsbyggnadsdirektör - Karlstad kommun

-----
"Carolina besitter en naturlig förmåga att stå orädd och fri på scenen. Hon är dessutom mycket bra på att entusiasmera publiken och sprider god energi som smittar av sig."
Helene Brandrup-Wognsen
VD - Kanozi Arkitekter AB

Författare

Jag älskar ord. Med dem kan jag bygga fantasivärldar där jag får lov att djupdyka i andras livsöden och styra en historia framåt och bakåt, eller i den riktning jag vill.

   Den 7 oktober 2022 släpptes min debutroman Stanna en stund. En kärlekshistoria om ett smärtsamt uppbrott som berättas utifrån två olika tidsperspektiv och synvinklar.

Köp boken här:

Lyssna på ljudboken här:

Artist

Jag började skriva egna låtar 2003 efter en kurs i vokalimprovisation på gymnasiet. Min genre är soulpop med piano och sång som två främsta instrument.
   Mitt första album Calinamusic spelades in 2007 och innefattar låtarna Dial my number, I Love you forever, Autumn leaves, Anxiety, Girl we've changed, There he goes och Let me live. Den senaste singeln Love is fragile släpptes våren 2022.


Listen on Spotify
Listen on Apple Music

Seybold Media AB

559389-8017

carolina@seybold.media